Translate

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Μοσχαράκι με πατάτες στην κατσαρόλα!


Αγαπημένη και εύκολη συνταγή με μοσχαράκι! 



Υλικά:
  • 1 ½ με 2 κιλά πατάτες
  • 2 - 3 ντομάτες
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ντοματοχυμό
  • 2 μέτρια κρεμμύδια
  • 1/2 κ.γλ. ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  • αλάτι 
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

Στη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και μόλις αρχίσει να ροδίζει προσθέτουμε και το κρέας και το ροδίζουμε καλά γύρω γύρω. Προσθέτουμε τη φρέσκια τριμμένη ντομάτα, το ντοματοχυμό, το πιπέρι, τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βράσουν (20-30 λεπτά στη χύτρα).
Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε τις πατάτες. 
Τις καθαρίζουμε , τις κόβουμε κυδωνάτες , τις αλατίζουμε και τις τηγανίζουμε να ροδίσουν.
Όταν είναι έτοιμο το κρέας το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα και βάζουμε τις πατάτες να βράσουν (5-7 λεπτά στη χύτρα). 
Προσθέτουμε το κρέας, αλάτι ανάλογο και τα αφήνουμε να βράσουν για 4-5 λεπτά ακόμα.

Συνοδεύστε το γευστικό μοσχαράκι με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...