Translate

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Σπαγγέτι με σαλάμι και κασέρι!

Είμαστε μακαρονάδες! Τι να κάνουμε?
Μια διαφορετική συνταγή μακαρονάδας με πλούσια και νόστιμη γεύση!




Υλικά:

  • 1 πακέτο σπαγγέτι
  • 200 γρ. σαλάμι αέρος σε λεπτές φέτες
  • 150 γρ. κασέρι σε μικρά κομμάτια
  • 1 κουτί ντοματοχυμό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 1/2 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 1/2 κούπα κασέρι τριμμένο
  • 1/2 κ. γλ. ζάχαρη
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • 1/2 κρασοπότηρο λευκό κρασί


Εκτέλεση:

Σοτάρουμε με βούτυρο το κρεμμύδι και προσθέτουμε το σαλάμι αέρος και τα τηγανίζουμε για λίγο. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί εντελώς προσθέτουμε ντοματοχυμό, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και νερό (όσο χρειαστεί) και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει μέχρι να γίνει παχύρρευστη
Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη προσθέτουμε το κασέρι σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά να λιώσει.
Βράζουμε, σουρώνουμε και βουτυρώνουμε τα μακαρόνια. 
Τα  περιχύνουμε με τη σάλτσα και τα τριμμένα τυριά. 
Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε με κρασάκι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...