Translate

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Λουκάνικα Γιουβέτσι

Γρήγορη, εύκολη και εναλλακτική συνταγή!!


Τι θα χρειαστούμε: 
marietta's cooking academy
  • Λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
  • 200 γρ κριθαράκι ( η ποσότητα είναι για 2 μερίδες )
  • 1 κ. γλυκού ζάχαρη
  • 1κ. γλυκού αλάτι
  • 3 κουτάλες ντοματοχυμό
  • μαιδανό


Εκτέλεση:

Στο τηγάνι σοτάρουμε τα λουκάνικα και μόλις ετοιμαστούν τα βάζουμε στο πυρέξ μαζί με το ντοματοχυμό, αλάτι, πιπέρι, μαιδανό, ζάχαρη και 3 κούπες νερό. 
Προσθέτουμε και το λάδι στο οποίο σοτάραμε τα λουκάνικα. 
Βάζουμε στο φούρνο το πυρέξ στους 180 βαθμούς και μόλις βράσει βάζουμε και το κριθαράκι. 
Αν χρειαστεί βάζετε κι άλλο νερό.
Προσέχουμε να μην στεγνώσει το φαγητό.
Σερβίρουμε με τριμμένο τυράκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...