Translate

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μους Σοκολατα..... Σκέτη κόλαση!!!




ΥΛΙΚΑ:
  • 450γρ. κουβερτούρα  
  • 3 κουταλιές της σούπας γλυκόζη
  • 570γρ κρέμα γάλακτος
  • 3-4 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
  • 1/2 φλυτζανάκι του καφέ λικέρ της επιλογής σας



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



Λιώνουμε την κουβερτούρα με τη γλυκόζη σε μπεν μαρί. Κατεβάζουμε απο τη φωτιά  και αφήνουμε 2-3 λεπτά να κρυώσει. Προσθέτουμε και το λικέρ.

Χτυπάμε ελαφρά στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη  και προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα. Το αδειάζουμε σε ποτήρια και διακοσμούμε με ξηρούς καρπούς ή φρούτα ή τρούφα ή οτιδήποτε άλλο της επιλογής μας. Αφήνουμε στο ψυγείο 3-4 ωρες να παγώσει (όχι κατάψυξη).

*Αν τη θέλουμε πιο γλυκιά μπορούμε να προσθέσουμε λίγη άχνη ζάχαρη ακόμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...