Translate

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

Σήμερα θα δούμε μία πολύ απλή και εύκολη συνταγή για πιπεριές γεμιστές με φέτα!! Πολύ εύκολη διαδικασία ακόμα και για τους φίλους μας που τώρα μαθαίνουν να μαγειρεύουν!!!



ΥΛΙΚΑ:
  • 15-20 πιπεριές κατσίκες
  • 400-500γρ φέτα (ίσως και λιγότερο)
  • μισό ντοματοχυμό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λαδάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε καλά τις πιπεριές και αφαιρούμε τα κοτσάνια. Κόβουμε τα καπάκια και καθαρίζουμε καλά τα σποράκια μέσα από τις πιπεριές. Γεμίζουμε τις πιπεριές με φέτα τυρί και κλείνουμε το άνοιγμα με τα καπάκια από τις πιπεριές. Τις βάζουμε σε σειρά στην κατσαρόλα και προσθέτουμε λαδάκι, ντοματοχυμό, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό ίσα ίσα να σκεπαστούν.
Βράζουμε για 30- 40 λεπτά να μαλακώσουν οι πιπεριές και να χυλώσει το ζουμάκι.
Έτοιμο να το απολαύσουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...