Υλικά:
- 1 κιλό χοιρινό
- 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/2 ποτήρι λεμόνι
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
- σέλινο
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το χοιρινό σε κατσαρόλα να βράσει με νερό.
Το ξαφρίζουμε και προσθέτουμε λάδι και το αφήνουμε να βράσει για 30 - 40 λεπτά,
Αφήνουμε να σωθεί το ζουμί και τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το σέλινο και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί.
Τα σβήνουμε με λεμόνι και κρασί. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου