Translate

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Μπισκότα με σοκολάτα και αμύγδαλο!

Πολύ εύκολα και γρήγορα μπισκοτάκια!


Υλικά:


  • 125 γρ βούτυρο
  • 125 γρ. ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 2 κ. γλ. βανίλια
  • 175 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 50 γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα
  • 75 γρ. καρύδια
  • 75. γρ. σοκολάτα σε σταγόνες

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη. 
Προσθέτουμε το αυγό και τη βανίλια. 
Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι εναλλάξ με τα υπόλοιπα υλικά. 
Κάνουμε ζύμη εύπλαστη. Πλάθουμε σε διάφορα σχήματα και τοποθετούμε σε λαδόκολλα. 
Ψήνουμε για 8 λεπτά στους 190 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...