Translate

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Τηγανίτες γλυκιές με ζάχαρη και κανέλα

Υλικά:
  • 1/2 λίτρο γάλα
  • 3 αυγά
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση:
Σε μπωλ χτυπάμε με το χέρι ή με το μίξερ σε χαμηλά ταχύτητα τα αυγά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και το γάλα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, Βάζουμε όσο αλεύρι χρειάζεται για να επιτύχουμε πηχτό χυλό.
Αφήνουμε το μείγμα για 20 λεπτά και τηγανίζουμε ρίχνοντας κουταλιά κουταλιά από το μείγμα. Πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...