Translate

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Κοτομπουκιές τηγανητές

Υλικά:

  • 1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • μπαχάρι για κοτόπουλο(προαιρετικά)
  • 1 αυγό 
  • τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και μπαχάρι (δεν είναι απαραίτητο αλλά το κάνει λίγο πιο πικάντικο).
Σε πιάτο χτυπάμε ελαφρά το αυγό. Περνάμε τις κοτομπουκιές πρώτα από το αυγό, μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε να ροδίσουν.
Σερβίρουμε και κρύες και ζεστές με τηγανητές πατατούλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...