Εύκολη και οικονομική συνταγή, μα πάνω απ' όλα πεντανόστιμη!!!
Υλικά:
- 1 κιλό χοιρινό
- 10 - 15 ελιές
- λάδι
- λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε το χοιρινό και το κόβουμε σε κομμάτια.
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το χοιρινό μέχρι να ροδίσει καλά.
Ρίχνουμε νεράκι και το αφήνουμε να βράσει για 30 - 40 λεπτά.
10 λεπτά πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και ελιές.
Το αφήνουμε να βράσει 10 λεπτά και αφήνουμε το ζουμάκι που θέλουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου