Translate

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Χοιρινό τηγανιά με ελιές!

Εύκολη και οικονομική συνταγή, μα πάνω απ' όλα πεντανόστιμη!!! 


Υλικά:

  • 1 κιλό χοιρινό
  • 10 - 15 ελιές
  • λάδι
  • λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε το χοιρινό και το κόβουμε σε κομμάτια.
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το χοιρινό μέχρι να ροδίσει καλά.
Ρίχνουμε νεράκι και το αφήνουμε να βράσει για 30 - 40 λεπτά.
10 λεπτά πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και ελιές.
Το αφήνουμε να βράσει 10 λεπτά και αφήνουμε το ζουμάκι που θέλουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...