Translate

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Χοιρινό στη λαδόκολλα

marietta's cooking academyΔεν υπάρχει πιο ωραίο φαγητό.... Πραγματικά δεν υπάρχει,,,, Δεν έχω λόγια... Εκτός από το ότι είναι πάρα πολύ εύκολη συνταγή και οικονομική, το σπίτι μοσχοβολάει και όλοι ανυπομονούν! Το αποτέλεσμα σας δικαιώνει χωρίς καθόλου κόπο...


Υλικά:*
marietta's cooking academy


  • 1 κιλό χοιρινό
  • 2 πατάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένη
  • πιπεριά σε ροδέλες
  • μαιδανό
  • κασέρι ή φέτα ( προαιρετικά )**
  • ρίγανη
  • κύμινο
  • μπαχάρι για χοιρινό ( προαιρετικό )
  • αλάτι 
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά.
Σε ατομικές λαδόκολλες βάζουμε το κρέας, από πάνω το κρεμμύδι, τη ντομάτα, τη πιπεριά, το μαιδανό και τέλος το κασέρι. Το κασέρι μπορείτε να το έχετε είτε τριμμένο είτε κομμένο σε μεγάλα κομμάτια.
Δένουμε τις λαδόκολλες σαν πουγκί, για να μην φύγουν τα υγρά, και τα τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για περίπου 2 με 2 1/2 ώρες.
Σερβίρουμε με τη λαδόκολλα!!


marietta's cooking academy
*ΜΥΣΤΙΚΟ: 
* Ποσότητες για κρεμμύδι, πιπεριές κλπ., δεν αναγράφονται γιατί εξαρτάται καθαρά από το γευστικό σας γούστο!
**Αν δεν βάλετε φέτα ή κασέρι από την αρχή, μπορείτε μόλις βγάλετε τα πουγκιά από το φούρνο, να τα ανοίξετε και ρίξετε εκείνη την ώρα.
*** Σκοινάκι για να δέσετε τα πουγκάκια δεν χρειάζεται καν! Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...